Rólunk

Üdvözlöm a Debreceni Klímatechnika Kft oldalán!

 

A DEKLIMA a lokális piac egyik meghatározó és legdinamikusabban fejlődő vállalkozása a hűtés-, és klímatechnika értékesítés, valamint kivitelezés tekintetében. Vállalkozásunk működése és lendületes fejlődése révén elértük, hogy stabil ügyfélkörre, technikai és anyagi háttérre tettünk szert.

 

Szolgáltatásunk a komplett hűtés-, és klímatechnikai rendszerek tervezésétől, a berendezések értékesítésén át a kivitelezés mellett azok karbantartására, szervízelésére egyaránt kiterjed. Célunk, hogy minden ügyfelünk részére személyre szabottan, a számára legkedvezőbb megoldást kínáljuk.

 

Cégünk Debrecenben és környékén megkérdőjelezhetetlen munkaminőséggel áll ügyfelei rendelkezésére, kiváló minőségű szolgáltatást nyújtva a magas szintű szaktudásunk, a legkorszerűbb gépek és szerszámok, valamint a legmodernebb technológiák alkalmazásával, így válva ügyfeleink megbízható és elismert partnerévé.

 

Törekvés ügyfeleinkkel és partnereinkkel való jó emberi kapcsolatok kialakítására, érdeklődés és elhivatottság a szakma iránt, kemény és kitartó munkavégzés, valamint a folyamatosan jobbra való törekvés az, mely bennünket megkülönböztet. Remélem, hogy hamarosan Ön is megtapasztalja mindazt, amit már több száz elégedett ügyfelünk és jó szívvel ajánlja cégünket barátainak, ismerőseinek!

 

Debreceni Zsolt

Ügyvezető